Наши партнеры

MenuAGF’er erstatter skadet Chris Sørensen

VM

OB’s backspiller, Chris Sørensen var i går aftes nødt til at melde afbud, grundet en skade, han pådrog sig mod Silkeborg IF. Her til eftermiddag har landtræner Morten Olsen fundet en afløser for ham. Det bliver AGF’s unge venstreback Michael Lumb.

I går meddelte DBU på sin hjemmeside, at OB’s backspiller Chris Sørensen havde pådraget sig en skade, og derfor ikke kunne stå til rådighed i de kommende VM-kvalifikationskampe mod Portugal og Albanien.

“Hele behandlingen og restitutionen skulle bringe Chris Sørensen tilbage til OBs hold efter landskampperioden de kommende 10 dage, men holder af samme årsag venstrebacken ude af landsholdets kommende to kampe,” skrev DBU i går på forbundets hjemmeside.

Her til eftermiddag har landstræner Morten Olsen udpeget en afløser for Sørensen. Valget er faldet på AGF’s venstreback Michael Lumb. Han var oprindeligt udtaget til U21-landsholdets kamp mod Silkeborg IF, men han må nu i stedet forlade Søholt og tilknyttes A-landsholdstruppen i Helsingør.

Den 21-årige forsvarer, som blev årets Arla-talent i 2008, har aldrig tidligere været på A-landsholdet, men han står noteret for 23 U-landskampe.Kommentér

En kommentar til “AGF’er erstatter skadet Chris Sørensen

  1. M selmer siger:

    hold kæft det er fedt af vi får endnu en spiller på landsholdet 😀

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

*Top-menu
Menu