Наши партнеры

MenuAGF-talent tvunget til karrierestop

Dansk fodbold

AGF-midtbanetalentet Niels Kristensen har været nødt til at stoppe sin karriere, eftersom han pådrog sig en alvorlig korsbåndsskade i en kamp i Italien for et år siden, som han endnu ikke er kommet sig over.

AGF havde håbet, at den 21-årige Niels Kristensen ville få en kometkarriere i klubben, men midtbanespilleren har nu indset, at det er umuligt for ham at vende tilbage på topplan.

Derfor har han i dag besluttet sig for at stoppe karrieren, idet han fortsat døjer med smerter efter en alvorlig korsbåndsskade, som han pådrog sig i en kamp i Italien for et år siden.

Det er nu anden gang for den unge Kristensen, og derfor har han besluttet sig for at stoppe.

”Det er ikke, fordi jeg har smerter i knæet, men risikoen ved at fortsætte er alt for stor. Nu trækker jeg en streg i sandet på et tidspunkt, hvor jeg stadigvæk kan være aktiv på et vist niveau og dyrke sport med mere kontrollerende bevægelser – bare ikke fodbold,” siger Niels Kristensen til AGF’s hjemmeside.

”Et eller andet sted er det også en lettelse, at beslutningen nu er truffet. Nu kan jeg komme videre. En dør er måske lukket, men andre åbner sig. I første omgang vil jeg færdiggøre min HF-uddannelse, og så må vi se, hvad der derefter skal ske,” forklarer midtbanespilleren, som blot nåede at spille ti kampe for AGF.Kommentér

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

*Top-menu
Menu