Наши партнеры

MenuAGF-sportschef: Vi bliver stærkere næste sæson

Dansk fodbold

AGF’s sportschef Brian Steen Nielsen garanterer, at holdet vil være stærkere i næste sæson, end i den netop overståede sæson.

Brian Steen Nielsen er en travl mand i disse dage, da han i øjeblikket er på jagt efter forstærkninger til den kommende sæson.

”Vi er på udkig efter forstærkninger, der kan gå direkte ind i startopstillingen og løfte holdet. Spillere, der har den rette karakter og kan bidrage med noget i truppen. Hvor mange og hvor på banen, de skal placeres, holder jeg for mig selv,” siger Nielsen til klubbens hjemmeside.

”Vi kan efterhånden matche flere af de andre SAS Liga-klubber på økonomien. Det har været et problem tidligere. Det taler desuden til vores fordel, at vi har mange tilskuere, og at Århus er en dejlig by at bo i.”

”Mange spillere er også fristet af muligheden for at spille AGF opad i tabellen og den store opmærksom, der i så fald vil komme på dem. En opmærksomhed, der kan være med til at bringe dem videre i karrieren,” siger sportschefen.

AGF har endnu ikke præsenteret nogle spillere i dette transfervindue, men skal man tro sportschefen varer det ikke længe.

”Det bliver helt sikkert et stærkere AGF-hold, der løber på banen i næste sæson,” siger Brian Steen Nielsen.Kommentér

En kommentar til “AGF-sportschef: Vi bliver stærkere næste sæson

  1. Mike Justesen siger:

    Det siger i jo hver gang.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

*Top-menu
Menu