Наши партнеры

MenuAGF-spiller overvejede karrierestop

Dansk fodbold

AGF’s talentfulde venstrekantsspiller Michael Lumb var rede til at indstille sin karriere af motivationsgrunde før den overhovedet havde kommet i gang.

I øjeblikket nyder Michael Lumb stor succes med AGF, der har formået at vinde deres to første SAS Liga-kampe i træk, men for blot nogle ganske få år siden var den 21-årige spiller klar til at indstille karrieren.

På daværende tidspunkt spillede AGF i Danmarks næstbedste række, og venstrebacken havde store problemer med motivationen.

“Jeg overvejede det kraftigt i det andet halvår i 1. division. Det var et hårdt år, og jeg vendte det flere gange med min familie, for jeg var ikke sikker på, at fodbold var det rigtige for mig. At leve af det. Lige pludselig var der så meget presse ind over det, så mange ting, som jeg ikke var vant til. Jeg havde ikke den glæde ved træning, som jeg havde haft tidligere,” siger Michael Lumb til Århus Stiftstidende.

Men så vendte tingene for U21-landsholdsspilleren, og Michael Lumb er nu en nøglespiller for det århusianske mandskab.

“Jeg tvivlede på, at jeg var god nok, og jeg tænkte meget på, om det var det rigtige for mig. Men så sluttede sæsonen, og jeg fik ferie, hvor jeg tænkte meget over det. Og fodbold er det rigtige for mig. Det fandt jeg ud af, og det er jeg ikke længere i tvivl om,” siger Michael Lumb til avisen.Kommentér

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

*Top-menu
Menu