Наши партнеры

MenuAGF smed sejren væk til sidst

Dansk fodbold

AGF førte 2-1 mod FC Midtjylland indtil dybt inde i overtiden, hvor AGF’s Jens Gjessing sendte bolden i eget net til slutresultatet 2-2, hvilket betyder at AGF er uden sejr i SAS Ligaen i tre kampe i træk nu.

Hjemmeholdet satte sig fra kampens start på spillet. Det var Peter Graulund ved at udnytte efter to minutter spil, da han var lige ved at gøre det til 1-0, men Winston Reid fik afværget den faretruende situation.

Århusianerne fortsatte med at presse på for at komme i front. Blot få minutter senere bankede Benny Feilhaber bolden tæt forbi Arek Onyszkos mål og det kommer under yderligere pres efter otte minutter, hvor det lignede, at Reid tog hånden til hjælp i straffesparksfeltet, men dommeren Emil Laursen skønnede at spillet skulle fortsætte.

Hul på bylden fik AGF efter 29 minutter. Dioh Williams sendte bolden ind i hovedet på en helt fri Peter Graulund og den rutinerede angriber svigtede ikke, og gjorde det til 1-0, som også var stillingen ved pausen.

FC Midtjylland var tæt på at udligne kort tid inde i anden halvleg. Først var Ken Ilsø lige ved at sende et langskud i mål, men Steffen Rasmussen i AGF-målet var vågen og reddede bolden. Få minutter senere var Jonas Boring på spil, men heller ikke han kunne overliste Rasmussen.

Det lykkedes for Danny Olsen efter 72 minutter. Dårligt forsvarsspil af Kasper Povlsen gjorde, at Danny Olsen kom alene igennem mod AGF-målet og fra en spids vinkel gjorde han det til uafgjort 1-1.

Udligningen holdte dog ikke ret lange, idet at AGF igen bragte sig foran ti minutter senere. Denne gang var det Dioh Williams’ tur til at komme på tavlen. Det skete efter en tilfældighed, hvor en afslutning fra en spids vinkel fra angriberen ramte benet på Martin Albrechtsen og derefter via træværket røg i mål til 2-1.

I kampens døende minutter lykkedes det efter et heftigt FCM-pres at få udlignet. Det var ikke en FC Midtjylland-spiller, som fik jublen frembragt hos gæsterne, men derimod Jens Gjessing, der sendte bolden i eget mål til kampens resultat 2-2.Kommentér

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

*Top-menu
Menu