Наши партнеры

MenuAGF sikrer U19-landsholdsspiller

Dansk fodbold

AGF har skrevet en kontrakt af halvandet års varighed med U19-landsholdsspilleren Jonas Thorsen, der har befundet sig i Århus siden 2003.

AGF har de senere år haft en tendens til at hive unge utrænede spillere op og givet dem debut på førsteholdet. Det har klubben åbenbart tænkt sig at vedligeholde, da man har skrevet kontrakt med 18-årige Jonas Thorsen.

Jonas Thorsen fik sin debut for det danske U19-landshold i efteråret, og har netop underskrevet en kontrakt med AGF, der sikrer ham i klubben til 2010.

“Jonas er en teknisk dygtig spiller med en veludviklet spilforståelse, der betyder, at han kan bruges på flere positioner på midtbanen og i forsvaret. Han skal stadigvæk føje en del facetter til sit spil, men hvis han fortsætter den positive udvikling, har han helt sikkert redskaberne til at slå igennem,” siger Brian Steen Nielsen til klubbens hjemmeside.

Thorsen vil fortsat spille for AGF’s U19-hold, men vil lejlighedsvis prøvet af på reserveholdet, der til dagligt spiller i 2. division Vest.Kommentér

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

*Top-menu
Menu