Наши партнеры

Menu



AGF-regnskab viser større underskud end ventet

Dansk fodbold

Århus Elite offentliggjorde i dag klubbens årsregnskab, dette viste et underskud på hele 7,3 millioner kroner. Det er et underskud, der er større end ventet.

Selskabet bag AGF, Århus Elite, havde regnet med et underskud på tre-fire millioner kroner, dette det nedjusterede de dog senere til et minus på 6,5 millioner. I dag kunne man så endelig præsentere årsregnskabet, dette endte på et underskud på 7,3 millioner kroner, det er dog ikke så slemt, mener koncerndirektør Lars Windfeldt.

”Vi vidste, at vi med nedrykningen til 1. division ville miste indtægter for 14-17 millioner kroner, og især de manglende TV-indtægter har vi kunnet mærke. Vi valgte dog på flere områder at køre videre på SAS Liga-niveau, og set i det lys er omsætningsnedgangen mindre end forventet,” fortalte Lars Windfeld til klubbens hjemmeside og pegede på tre specifikke områder, hvor tallene er positive.

”Vi har haft højere tilskuerindtægter end budgetteret, og samtidig har vi formået at fastholde sponsorindtægterne og foretage den reducering i omkostninger, som vi havde håbet på,” udtalte Lars Windfeld.

”Vi forventer et forbedret resultat for hele koncernen Århus Elite – dog stadigvæk et mindre underskud. Vi har en egenkapital på 19,7 millioner kroner pr. 30. juni, og sammenholdt med den kapitaludvidelse på 47 millioner kroner, som vi netop har afsluttet, står koncernen rigtig godt rustet til fremtiden,” sluttede Lars Windfeld.



Kommentér

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

*



Top-menu
Menu