Наши партнеры

MenuAGF led nederlag på den midtjyske hede

Dansk fodbold

AGF formåede ikke at følge op på en ellers god sæsonstart, da man skulle forsøge at snyde formstærke FCM for point. Frank Kristensen var atter en gang manden der skulle sænke De Hvide fra Fredensvang, da han stod for to kasser i opgøret.

Ove Pedersen måtte hurtig se sine tropper komme under pres, og dette udmundede sig i en scoring efter 18 minutter. Her måtte AGF se sig besejret af den tårnhøje Frank Kristensen, hvis pandebrask tog godt i mod et veldrejet indlæg fra Florescu. Dette var midtjydernes femte gang, at man nettede på hjørnespark, hvorfor man kan krone sig som ligaens farligste hold i den slags scenarier.

AGF stod dog både i første og anden halvleg for chancer, der kunne have tippet kampen til lige. Dog måtte de mange AGF-forsøg enten gå forbi, eller se sig stoppet af en godt stående midtjysk keeper, der ikke var til at løbe om hjørner med. Generelt har FCM været imponerende både på hjemmebane, men i særdeleshed mod århusianerne.

Dog blev det ikke de udskældte drenge fra Århus der nettede næste gang. Ken Fagerberg scorede sikkert efter en god kombination med netop ”Farlige Frank”, der også var impliceret i første scoring. Til slut nåede Kari Arnason dog at pynte på nederlaget, da han reducerede til slutresultatet 2-1.Kommentér

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

*Top-menu
Menu