Наши партнеры

MenuAGF-kvartet ude mod Brøndby

Dansk fodbold

AGF må til morgendagens kamp mod Brøndby IF se bort fra nøglespillere som Frederik Krabbe, Dioh Williams og Kari Arnason. De tre ovennævnte er ude med karantæne, mens Peter Graulund er særdeles tvivlsom grundet en lægskade.

Nedrykningstruede AGF må til søndagens kamp mod Brøndby IF, der gæster NRGi Park, se bort fra vigtige spillere som Frederik Krabbe, Dioh Williams og Kari Arnason, som alle sidder ude efter karantæner. Den liberianske angriber, Dioh Williams, er ikke med til kampen, da han fik et tidligt bad efter to gule kort i klubbens sidste kamp mod AaB.

Udvisningen er ikke noget, der tilfredsstiller AGF-træneren Ove Pedersen, som i dagens version af Århus Stiftstidende langer ud efter kampens dommer.

“Dioh gør absolut intet, der berretiger til et gult kort, og det burde aldrig være endt med en udvisning,” siger Ove Pedersen til Århus Stiftstidende.

Til kampen mangler man også Peter Graulund, som snart har siddet udenfor i en hel måned. En lægskade har drillet AGF-topscoreren, der snart håber på et comeback. Han forsøgte derfor at deltage i opvarmningen til kampen mod AaB, men det forværrede blot situationen.

“Jeg tror ikke, jeg spiller mod Brøndby. I dag (fredag, red.) kunne jeg mærke, at jeg belastede musklen under opvarmningen i Ålborg. Det er faktisk blevet værre,” siger Graulund til JP.

Den rutinerede angriber har indtil videre stået for 13 af AGF’s mål i denne sæson.Kommentér

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

*Top-menu
Menu