Наши партнеры

MenuAGF henter ung forsvarer

Dansk fodbold

AGF har i dag hentet den 22-årige forsvarsspiller Anders Nielsen. Han er hentet til klubben fra Næstved.

AGF har benyttet transfervinduets sidste åbningsdag denne sommer til at forstærke sig med den 22-årige forsvarsspiller Anders Nielsen, som tiltræder fra Næstved.

Anders Nielsen kan benyttes på samtlige pladser i forsvaret, og han beskrives som enormt hurtig, hvilket også er grunden til at han har været i Århus-klubbens søgelys igennem en længere periode.

”Vi har fulgt Anders tæt, og alle, der har set ham i kamp, er vendt tilbage med positive tilbagemeldinger. Der er selvfølgelig et spring fra 1. division til SAS Ligaen, og i første omgang er han købt som udviklingsspiller, men jeg er overbevist om, at han ret hurtigt slår igennem,” fortæller sportschef Brian Steen Nielsen til klubbens hjemmeside.

”Som det blev formuleret af en af vores scouts, er Anders pivhurtig. Han er samtidig meget rolig på bolden og sparker godt med begge ben, og det gør, at han er i stand til at dække flere pladser i forsvaret. I Næstved spillede han i midterforsvaret, men hos os er han først og fremmest udset til at tage konkurrencen op om back-positionerne – en plads, han ikke er uvant med,” siger Brian Steen Nielsen.

Den unge forsvarer vil sandsynligvis tiltræde AGF-truppen på torsdag, da AGF’erne har udnyttet en frikøbsklausul i hans kontrakt.Kommentér

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

*Top-menu
Menu