Наши партнеры

MenuAGF henter forsvarsforstærkning i Brøndby

Dansk fodbold

Her til formiddag har AGF offentliggjort, at de har hentet Mark Howard i Brøndby, som skifter til AGF pr. 1. januar 2009.

Mark Howard har lange udsigter til en fast plads i Brøndbys forsvar, derfor har det været et kendt faktum, at den sympatiske englænder har søgt efter nye græsgange.

“Mark Howard har haft et ønske om mere spilletid, end han fik her. Brøndby IF har nogle dygtige forsvarsspillere, så der er hård kamp om pladserne. Vi har været glade for Marks indsats i Brøndby og ønsker ham held og lykke med fremtiden i AGF,” siger Anders Bjerregaard til Brøndbys hjemmeside.

I AGF er der knapt så meget kamp om forsvarspladserne, så derfor er skiftet optimalt for Howard, der dog kommer til at savne fansene og alle i og omkring Brøndby.

“Brøndby har været min klub de sidste 2,5 år, men jeg føler, at tiden er til, der skal ske noget nyt. Min udsigt til spilletid har ikke været lys, så det er på tide at finde en klub, hvor jeg er tættere på startopstillingen. Jeg har oplevet mange gode og positive ting i min tid i Brøndby, som jeg aldrig vil glemme. Jeg kommer til at savne fansene og alle i og omkring Brøndby,” udtaler Howard.Kommentér

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

*Top-menu
Menu