Наши партнеры

MenuAGF henter Dan Thomassen hjem

Dansk fodbold

Ifølge spn.dk, har AGF underskrevet en kontrakt med den tidligere FCK-spiller, Dan Thomassen, der kommer til klubben fra norske Vålerenga. Dermed bliver forsvareren AGF’s anden indkøb denne sæson.

Den 5. juni kunne AGF afsløre, at man havde sikret sig Nando Rafaels underskrift. Nu er endnu en forstærkning kommet til, da klubben har underskrevet en kontrakt med den forhenværende FCK-spiller, Dan Thomassen, der dermed hentes hjem fra norsk fodbold.

Tilmed har Thomassen førhen haft en karriere som AGF-spiller, hvorfor der er tale om et comeback i den hvide trøje for forsvarsspilleren, der mistede pladsen i FCK-forsvaret, da Michael Gravgaard kom til fra Viborg.

Ifølge spn.dk og flere andre medier er skiftet allerede gennemført, lægetjek, kontraktdetaljer og lignende er ordnet. Dog ønsker Vålerenga ikke at bekræfte skiftet endnu.

»Jeg har ikke lyst til at sige noget. Når vi skal købe og sælge spillere, så siger vi ingenting om nogle personer, før alting er helt i orden,« siger Jan Erik Aalbu til spn.dk.

Thomassen forventes præsenteret i klubben på fredag.Kommentér

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

*Top-menu
Menu