Наши партнеры

MenuAGF-forsvarer på leje i Silkeborg

Dansk fodbold

AGF’s kuldsejlede forsvarsspiller, Thomas Hansen, skifter til Silkeborg på et halvårigt lejeophold.

Thomas Hansen var for fire år siden på vej op ad rangstigen i Brøndby og lignede fremtidens forsvarsspiller på Vestegnen. Men så blev han overhalet indenom af Daniel Agger. Han strandede på bænken og skiftede senere til AGF i jagten på spilletid.

Her er det dog ikke gået meget bedre for den 25-årige. Han startede glimrende, men da han løb ind i masser af skader, deriblandt en alvorlig diskusprolaps, måtte han endnu engang se sig overhalet som et af førstevalgene til midterforsvaret. Denne gang af blandt andet Olof Persson og Kim Madsen.

Nu prøver Hansen efter en halvsæson med ingen spilletid i Superligaen at genfinde formen i Silkeborg, hvor han skal spille det næste halve år.

På trods af den svære tid i AGF, er lejeaftalen ikke en endegyldig afsked med klubben ifølge sportschef, Brian Steen Nielsen:

“Det er en fin aftale, vi er kommet frem til. Thomas havde ikke udsigt til den store spilletid på SAS Liga-holdet, og derfor er det kun godt for hans udvikling, at han nu får mulighed for at spille på et højere niveau, end det ellers ville have været tilfældet. Silkeborg får en dedikeret fodboldspiller, der er kommet sig flot over sin diskusprolaps og er i god fysisk form, og da der er tale om en lejeaftale, vil vi naturligvis følge Thomas tæt,” siger Steen Nielsen til klubbens hjemmeside.

Thomas Hansen, der har et år tilbage af sin kontrakt med AGF, har foreløbig spillet 30 kampe for klubben.Kommentér

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

*Top-menu
Menu