Наши партнеры

MenuAGF forlænger med forsvarstalent

Dansk fodbold

Alexander Jackson Møller er 18 år gammel. Han har sin daglige gang på Fredensvang, hvor AGF hører hjemme. Netop AGF har lige forlænget med den unge spiller, så han nu er bundet til klubben indtil 2010.

Tidligere på dagen sagde AGF farvel til en ung herre, Martin Mikkelsen, som drager til Fredericia. Dermed ikke sagt, at AGF ikke har flere unge spillere. Alexander Jackson Møller er en af de fremtidige Superliga-spillere, som spiller på AGF’s ungdomshold.

Brian Steen Nielsen glæder sig over den nye aftale.

“Alexander er blandt de bedste forsvarsspillere i landet i sin årgang. Han er hurtig og enormt dygtig i 1 mod 1-situationer. Han er desuden taktisk klog og har udviklet sit spil, så han er blevet mere rolig med bolden. Der vil ikke gå lang tid, før han vil komme op og snuse til A-truppen, hvor han kan blive matchet maksimalt”, siger Brian Steen Nielsen til holdets hjemmeside.

Hovedaktøren er også selv ganske tilfreds med kontrakten. Efter den unge herre har færdiggjort sin uddannelse, vil gå han gå 100 % efter fodbolden.

“På det sidste er jeg blevet mere afklaret med, at det er fodbold, jeg vil satse på, og jeg vil gøre alt for at blive SAS Liga-spiller for AGF”, siger Alexander Jackson Møller. Et navn som du meget vel kan falde over i fremtiden.Kommentér

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

*Top-menu
Menu