AGF fik rekordsejr mod FC Nordsjælland

Dansk fodbold

AGF kunne efter 1-0-sejren mod FC Nordsjælland på hjemmebane glæde sig over, at man havde lavet rekordsejr, idet holdt for første gang i de seneste godt seks år formåede, at vinde tre SAS Liga-kampe i træk.

Værterne startede kampen med at lægge et tungt pres på gæsterne fra FC Nordsjælland. AGF’erne kom da også til flere gode muligheder anført af Peter Graulund og Jakob Poulsen.

Midt inde i første halvleg kom nordsjællænderne bedre med i opgøret, men måltavlen viste fortsat 0-0, da kampens dommer fløjtede til pause.

I anden halvleg lod det til, at AGF-spillerne havde mistet koncentrationen lidt. De formåede i hvert fald ikke at skabe samme pres, som de havde succes med i første halvleg. Den manglende offensive sult skabte chancer til gæsterne, hvor Issey Nakajima-Farran med en flad afslutning fik ramt stolpen.

Herefter tog hjemmeholdet sig dog sammen, og Devdariani, som spillede godt kampen igennem, tog en god tur langs højre side, hvorefter han spillede bolden videre til Jeremiah White, som var stukket ned mod baglinjen. White fik hurtigt øje på Jakob Poulsen, der fremadstormende kunne sætte foden på bolden og score kampens første mål til 1-0.

Bolden var dårligt nok i spil igen, før FCN var tæt på at bringe balance i kampen ved Patrice Bernier. Udeholdet kom dog ikke tættere på at udligne, og derved vandt AGF’erne deres tredje SAS Liga-kamp i træk, hvilket er rekord set inden for et tidsrum på godt seks år.

AGF rykker med sejren forbi både Randers og AaB, så de ligger sig på femtepladsen i ligaen, men netop de to mandskaber spiller netop nu.