Наши партнеры

MenuAGF-cheftræner: DBU og medierne skal lave regelsæt

Dansk fodbold

AGF’s cheftræner Erik Rasmussen er træt af de seneste karantæner, som DBU’s Disciplinærudvalg har givet for upassende sprogbrug og kritik af dommere. Derfor opfordrer han til, at man i samråd med medierne laver et regelsæt for, hvad spillere og trænere må sige efter kampene.

DBU’s Disciplinærudvalg har haft travlt med at idømme karantæner i denne uge, som følge af upassende sprogbrug og kritik af en SAS Liga-dommer. De to implicerede spillere var Morten Karlsen og Peter Graulund.

Karlsen modtog en karantæne, efter at han havde benyttet upassende sprogbrug under en SAS Liga-kampen mod Randers FC, mens Graulund modtog sin karantæne, fordi han kritiserede dommer Michael Johansen, da kampen mellem AGF og OB var fløjtet af.

”Der opstår en konfliktsituation i, at man på den ene side gerne vil have de her følelsesmæssige udbrud, men at man samtidig straffer for det. Medierne ved godt, hvem der kan komme med uoverlagte udmeldinger. Og lige så snart de ved, at der er en, der følelsesmæssigt er oppe at køre, så står de med et kamera et halvt minut efter kampen,” forklarer AGF-træner Erik Rasmussen til B.T., og han uddyber:

”Det burde være noget som klubberne, Disciplinærudvalget og medierne satte sig ned og snakkede om, for det er sgu lidt åndssvagt.”

Graulunds karantæne resulterer i, at han ikke kan være en del af truppen, når AGF søndag møder HB Køge.

Læs også:

FCN-spiller straffes – Sportschef uforstående

Graulund får karantæne for dommerkritikKommentér

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

*Top-menu
Menu