Наши партнеры

MenuAGF-angrebstalent forlænger

Dansk fodbold

AGF’s 19-årige angrebstalent, Dennis Høegh, har i dag forlænget sin kontrakt med klubben, således, at den først udløber i udgangen af 2010.

AGF’s sportschef Brian Steen Nielsen meldte tidligere på ugen ud, at klubben var meget interesserede i, at forlænge kontrakten med den 19-årige offensivspiller Dennis Høegh, der spås en rigtig stor fremtid. I dag fik sportschefen sit ønske opfyldt, da Høegh skrev under på en forlængelse af kontrakten, der nu vil udløbe i udgangen af 2010.

”Det er en fantastisk følelse. Dennis er et af de allerstørste talenter i sin årgang herhjemme. Jeg er overbevist om, at han går en kæmpe fremtid i møde. Han har alle kvaliteter, både fodboldmæssigt og menneskeligt, til at nå meget langt,” siger Brian Steen Nielsen til klubbens hjemmeside.

”Jeg er rigtig glad for at være i klubben, og jeg er blevet taget rigtig godt imod i førsteholdstruppen. Jeg har været her i mange år, og AGF er min klub. Min kærlighed til klubben har været medvirkende til, at jeg valgte at forlænge kontrakten. Jeg håber naturligvis på at etablere mig på SAS Liga-holdet i løbet af kontraktperioden, og på lang sigt er det mit mål at komme til udlandet,” siger Dennis Høegh.Kommentér

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

*Top-menu
Menu