Наши партнеры

Menu



Agent: Seks lande jagter Martin Borre

Dansk fodbold

Martin Borre har i længere tid ytret at han gerne ville væk fra OB, og prøve kræfter af i udlandet. Nu er Martin Borre kontrakt fri og derfor er Martin Borre og hans agent Michael Steensgaard gået i gang med at finde den bedste løsning.

“Vi er i en fase nu hvor vi kigger på hvilke muligheder han har, det er klart han er ude af kontrakt og så skal vi se om vi kan finde det rigtige sted til ham,” fortalte agenten til Striwerne.com

Om Martin Borre får sit ønske opfyldt og kommer til udlandet vides endnu ikke, men der har været flere konkrete tilbud på Martin Borre og dem tager man stilling til i øjeblikket.

“Der har været nogle henvendelser, som har været konkrete og dem tager vi stilling til på nuværende tidspunkt, men det er hele tiden afvejning af om det er det rigtige for ham, både sportslig men også økonomisk,” fortsatte Michael Steensgaard.

Dog vil han ikke ud med hvilke klubber, der er inde i billedet men han vil gerne kommentere lidt på hvilke lande der er med i kapløbet om underskriften.

“Det drejer sig om de lande hvor man spiller fodbold vil jeg sige, der er fem-seks lande der er inde i billedet,” fortalte han.

Dog forsikre agenten Striwerne.com om at der ikke er andre danske klubber inde i billedet hos Martin Borre, og at Martin Borre kun har OB i tankerne herhjemme.

“Der er ikke noget der er sikkert endnu, så alt holder vi sådan set åbent. Så det kan godt være Martin Borre forsætter i OB, sluttede Michael Steensgaard til Striwerne.com.

Nyheden er leveret i samarbejde med Striwerne.com.



Kommentér

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

*



Top-menu
Menu