Наши партнеры

MenuAgent: Ronaldo skifter til AC Milan

Italiensk fodbold

Real Madrids ansvarlige for transfers, Ernesto Bronzetti, siger i dag, at han er sikker på, at den brasilianske angriber skifter til AC Milan i løbet af januar måned.

I følge agenten skulle de to klubber have indledt forhandlingerne, som indbefatter at Ronaldo vil blive tilbudt en 18 måneder lang kontrakt.

”Der har været bud fra flere fronter, blandt dem flere pengestærke arabiske klubber, men Ronaldo vil intet mindre end Milan,” siger Bronzetti til channel4 i dag.

De to klubber var lang fra enige om købsprisen, Real Madrid skulle være klar til at sælge Ronaldo for 10 mio. €, mens Milan højst vil betale 4 mio. € for brasilianeren.

Men Ronaldo er så interesseret i at komme væk fra Real at han højst sandsynligt går på kompromis, og tænker på at fraskrive sig sine markedsføringsrettigheder i det kommende halve år, hvilket svarer til et beløb på 5,5 mio. €.

Desuden giver agenten udtryk for, at han er 99% sikker på, at italienske Antonio Cassano også vil forlade klubben meget snart. Cassano er på det seneste også raget uklar med træner Fabio Capello og er derfor også til salg.Kommentér

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

*Top-menu
Menu