Наши партнеры

MenuAgent: Laudrup afviste Celta Vigo

Spansk fodbold

Michael Laudrup har flere gange meldt sig interesseret i at blive træner i Spanien, og han skulle angiveligt have fået et trænertilbud fra Celta Vigo for omkring 10 dage siden, fortæller Laudrups agent.

Men Laudrup valgte at afvise Celta Vigo, da han ikke er interesseret i at prøve kræfter med at få en krise-klub på ret køl.

“Det er rigtigt, at Michael for kort tid siden takkede nej til Celta. Det var et rigtig godt og fristende tilbud, men Michael holder fast i beslutningen om, at han ikke overtager en klub midt i sæsonen,” sagde Laudrups agent, Bayram Tutumlu, til B.T.

Laudrups agent er ikke bleg for at snakke om hvilke tilbud som Laudrup har fået fra spanske klubber.

“Vi har fået tre kontrakttilbud på bordet fra spanske klubber. Levante, Real Betis og Celta. Desuden har der også været interesse fra Italien. Men Michael vil kun tage tilbud fra en spansk klub, og det bliver ikke hvilken som helst. Klubben skal have en god størrelse og have ambitioner,” sagde agenten.Kommentér

En kommentar til “Agent: Laudrup afviste Celta Vigo

  1. Mikkel Exner siger:

    Han er vist ved at få storhedsvanvid.. Fair nok at han ikke vil overtage en klub midt i sæsonen, men jeg synes han er liiiiige lovlig kræsen

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

*Top-menu
Menu