Наши партнеры

MenuAgent: Gravesen bliver i Celtic

Andet fodbold

Agent for Thomas Gravesen, John Sivebæk, udtaler, at den tidligere landsholdspiller vil blive i Celtic og kæmpe for sin plads på holdet.

Thomas Gravesen har haft svært ved at etablere sig som stamspiller hos de skotske mestre, Celtic, efter han sidste sommer skiftede fra Real Madrid. Siden da er flere klubber, senest Sunderland og Sheffield United, nævnt som ny klub for Gravesen, men han ønsker ifølge John Sivebæk at blive i Skotland.

”Jeg tror, Thomas stadig er i Celtic næste sæson. Han vil kæmpe sig tilbage på holdet. Det er sådan han vil opføre sig som professionel fodboldspiller. Jeg mener stadig han er meget dygtig og jeg ved ikke hvorfor han ikke spiller,” sagde John Sivebæk til avisen Sunday Express.

Da Celtic i januar hentede Paul Hartley i Hearts mistede Gravesen sin plads på holdet. Træner i Celtic, Gordon Strachan, udtalte dog i februar, at han stadig anser Gravesen som en del af førsteholdet.

”Thomas har aldrig ytret ønske om at forlade Celtic. Han er meget glad for at være i klubben, og er meget glad for klubbens fans,” sagde John Sivebæk.Kommentér

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

*Top-menu
Menu