Наши партнеры

MenuAgent: Agger har ikke underskrevet

Engelsk fodbold

Daniel Aggers danske agent, Per Steffensen, forklarer i dag, at hans klient endnu ikke har underskrevet en kontraktforlængelse med Liverpool, som det ellers lod til i går aftes.

Liverpool meddelte i går, at klubben var nået til enighed med den danske forsvarer, Daniel Agger, om en kontraktforlængelse, så hans kontrakt kunne forlænges til 2014.

Men Aggers danske agent, Per Steffensen, slår i dag fast, at hans klient endnu ikke har sat sin signatur på en aftale med klubben.

”Han har ikke forlænget sin kontrakt med Liverpool. Det passer ikke. Det er faktuelt forkert. Han har ikke skrevet under, hans signatur står ikke på nogen kontrakt,” forklarer Aggers agent Per Steffensen til Ritzaus Bureau.

”Parterne er enige om nogle rammer i en aftale, men tingene er ikke endeligt underskrevet. Der er ikke noget, der er sikkert, før der er skrevet under,” siger Steffensen videre.

Liverpool formulerede sig i samme vendinger, da de ligeledes offentliggjorde forlængelserne med Dirk Kuyt og Steven Gerrard.Kommentér

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

*Top-menu
Menu