Наши партнеры

MenuAdskillige storklubber i kamp om Tevez

Engelsk fodbold

Carlos Tevez spillede en god sæson i West Ham og det er ikke gået helt ubemærket hen. Han fremhæver selv Arsenal og Inter som de mest realistiske bud på sin fremtidige arbejdsplads.

Den argentinske angriber var i den forgangne sæson stærkt medvirkende til, at The Hammers undgik en tur ned i den næstbedste engelske række, men der er ikke mange, som tror på, at klubben kan holde på det 23-årige stortalent. Topklubber som Real Madrid, Manchester United, Sevilla, Liverpool, Arsenal og Inter står i kø for at få angriberen på kontrakt, og ifølge hovedpersonen selv er der især to klubber, som har vagt hans interesse.

”Jeg ved, at folk sætter mig i forbindelse med Arsenal, og naturligvis er det noget, jeg er meget begejstret over. Det er en anden storklub, og det gode er, at jeg ikke behøves at flytte væk fra London, jeg kender allerede engelsk fodbold, og jeg kan lide det,” sagde angriberen i et interview til The Sun og fortsatte:

”Arsenals stil er mere teknisk end fysisk, så jeg kunne uden problemer passe ind. Der er meget tale om min transfer. Det er smukt at være eftertragtet af adskillige klubber.”

Argentinerens værdi er anslået til at ligge på omkring 350 millioner kroner, men det er ikke noget, som skræmmer det store antal af klubber fra at forsøge at hente angriberen til klubben. Det meldes at en af de andre seriøse aftagere af Teves er de nykårede italienske mestre, Inter.

”Jeg vil gerne takke præsident Moratti (Inters præsident, red.), der er en god chance for, at jeg vil komme til Italien. Jeg er også efterspurgt i Real Madrid, men jeg har allerede besluttet mig, og jeg fortrækker Inter. Jeg har snakket med Javier Zanetti, og han vil være min rådgiver,” sagde Tevez i et interview med den italienske avis La Gazzetta dello Sport.Kommentér

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

*Top-menu
Menu