Наши партнеры

MenuAdriano tilbage til barndomsklub

Andet fodbold

Den nu forhenværende Inter-spiller, Adriano, er sat i forbindelse med hans barndomsklub, Flamengo, ifølge spillerens egen agent.

Den 27-årige brasilianer, Adriano, blev for nylig fritstillet i italienske Inter, hvor han i en årrække var blandt de absolutte bedste spillere i verden. Personlige disciplinærproblemer har dog sat en stopper for hans topniveau, og derfor vil han nu forsøge at genfinde fodboldglæden i Brasilien, påstår hans agent, Gilmar Rinaldi.

”Jeg har haft kontakt med Flamengo. Adriano har bedt mig høre, hvad de kan tilbyde. Romancen er indledt, men vi kan på nuværende tidspunkt ikke afsløre mere,” udtaler agenten.

Flamengo er klar til at betale den store pose penge, Adriano måtte forlange, og klubpræsident Delair Dumbrosck ser optimistisk på det mulige klubskifte.

”Han vil gerne, han er villig til at spille for os og det er det vigtigste. Vi snakker i øjeblikket med vores kommende sponsor for at få handlen i hus, og vi føler da også, at Adriano kan styrke vores brand,” udtaler klubpræsidenten ifølge ESPN.

”Vi må arbejde hårdt på at finde en løsning, og vi vil ikke lade ham gå til Corinthians, Santos eller Vasco da Gama. Jeg tror, at det er satsningen værd,” konkluderer Dumbrosck.

Adriano nåede at score 74 mål i italienske Inter.Kommentér

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

*Top-menu
Menu