Наши партнеры

MenuAdriano taler ud om turbulent Inter-ophold

Andet fodbold

Den brasilianske angriber, Adriano, som blandt andet har en fortid hos de italienske mestre, Inter, har i et hudløst ærligt interview forklaret, hvor turbulent hans ophold var i Inter, hvor han endte med at blive fyret.

I foråret blev den brasilianske stjerneangriber, Adriano, fyret hos sin italienske arbejdsgiver, storklubben Inter. Nu står angriberen frem, og fortæller i et hudløst ærligt interview til magasinet R7, hvilke problemer han levede under i Italien.

”Efter min far døde, røg jeg i en dyb depression, som jeg kun kunne helbrede med alkohol. Jeg var kun i godt humør, når jeg drak, og jeg kunne ikke stoppe. Jeg gik i byen hver aften og drak alt, hvad der blev stillet foran mig. Vin, whiskey og mange øl,” fortæller Adriano til magasinet R7.

Adrianos alkoholmisbrug tog så meget overhånd, at han mødte fuld op, når holdet skulle træne.

”Jeg mødte som regel fuld op. Jeg turde ikke sove af frygt for, at jeg ville komme for sent til træning, men når jeg mødte op, var jeg alligevel i dårligt humør, og så sendte de mig hjem for at sove, mens de fortalte journalisterne, at jeg døjede med en muskelskade.”

Han blev udlejet til brasilianske São Paulo i 2008, men det var ikke løsningen for angriberen, og derfor ophævede parterne kontrakten i foråret.

”Jeg tog tilbage til Inter, fordi Mourinho var cheftræner. Men jeg blev igen optaget af fester, kvinder og alkohol. Klubben accepterede ikke min situation, og de ønskede ikke at hjælpe mig,” forklarer Adriano.

Den 27-årige angriber er i dag på kontrakt i barndomsklubben, Flamengo, som spiller i den bedste brasilianske række, hvor de i øjeblikket ligger på ottendepladsen. Adriano indtager, med sine 13 ligamål i denne sæson, en delt førsteplads på topscorerlisten.Kommentér

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

*Top-menu
Menu