Наши партнеры

MenuAdebayor til den blå del af Manchester

Engelsk fodbold

Det er nu officielt at angriberen Emmanuel Adebayor har byttet The Gunners ud med rigmandsklubben Manchester City.

Manchester City har endelig afsluttet handelen med Emmanuel Adebayor, som nu kan se frem til at spille for de lyseblå.

Angriberen har skrevet under på en femårig kontrakt med Manchester City, og dermed bliver han den tredje stærke offensive spiller, som er blevet hentet til klubben her til sommer. Summen for handlen er ikke diskuteret færdig endnu, men den ligger på omkring 186 millioner kroner.

Manchester City-bossen Mark Hughes har allerede købt Roque Santa Cruz fra Blackburn og Carlos Tevez fra Manchester United, og med Adebayor ombord, er han den niende førsteholdsangriber.

Det var ikke nogen overraskelse at Togo-angriberen skiftede til Manchester City, da der er blevet reporteret om det igennem den sidste uge. De personlige ting, og arbejdstilladelsen var det sidste, der skulle til, før angriberen officielt kunne skifte.

Emmanuel Adebayor vil i næste sæson spille for Manchester City, hvor han nok får nummer 25, som han også spillede i, i Arsenal.

Angriberen har udtrykt, at han er rigtig glad for skiftet til Manchester, og at han er glad for den varme velkomst han har fået af klubben og dens fans.

Handlen med Adebayor kaster førsteholdsdrømmene langt væk fra Craig Bellamy, Benjani, Felipe Caicedo og Valeri Bojinov, som må sande, at de nok ikke får meget spilletid i næste sæson.Kommentér

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

*Top-menu
Menu