Наши партнеры

MenuAdebayor: Jeg ville bare skabe fred

Engelsk fodbold

Landsholdsangriberen fra Togo var meget utilfreds med sit røde kort, da han ifølge sig selv prøvede at skabe fred.

Togoleseren blev skiftet ind i midten af anden halvleg og gjorde sig først bemærket i dommerens overtid, da Kolo Toure og Obi Mikel kom op og slås. Selv Jose Mourinho og Arsene Wenger løb ind på banen for at skille de to holds spillere ad. Opgøret resulterede i røde kort til Adebayor, Toure og Mikel, mens Lampard og Fabregas slap med gult.

“Jeg var lige kommet på banen, og vi var bagud 2-1, og jeg husker, at Kolo havde bolden, og nogen skubbede ham, så han faldt. Han blev meget vred og ville snakke med spilleren,” udtalte togoleseren om starten på slåskampen.

“Jeg løb bare derover for at stoppe det hele, deriblandt stoppe Kolo og Eboue. Jeg tror, at Bridge kom hen til mig, men jeg kan ikke huske, om jeg skubbede ham,” fortsatte han.

Adebayor blev vist ud af Howard Webb, efter han havde diskuteret Adebayors opførsel med sin meddommer ude på sidelinien.

“Jeg prøvede bare at stoppe det hele, og jeg fik et rødt kort. Det er ikke fair, men sådan er fodbold,” afsluttede Adebayor.

Der venter nu højst sandsynligt både Adebayor, Toure og Mikel karantæner, mens det ikke er utænkeligt, at flere spillere kan blive indkaldt til FA for at stå skoleret.

Læs om Chelseas 2-1 sejr i Cardiff her.Kommentér

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

*Top-menu
Menu