Наши партнеры

MenuACH: Trænerskiftet skulle være sket tidligere

Dansk fodbold

AC Horsens’ formand Ole W. Rasmussen er tilfreds med afløseren for Kent Nielsen på trænerposten, Henrik Jensen, men han ærgrer sig over, at skiftet ikke skete før sæsonen startede.

AC Horsens’ tidligere cheftræner Kent Nielsen skrev kontrakt med SAS Liga-storklubben Brøndby IF inden den igangværende sæson blev igangsat.

Nielsen tiltrådte som bekendt først i Vestegn-klubben ved årsskiftet, mens han inden skiftet fortsatte som træner for AC Horsens. Den tidligere Brøndby-assistent Henrik Jensen afløste Nielsen, hvilket klubbens formand er meget tilfreds med.

”Jeg ser det som et godt bytte. Vi var lidt frustrerede over, at vi skulle af med Kent i utide, men på den anden side var det hans store chance. Vi gjorde det rigtige i at lade ham få lov at gå til Brøndby,” forklarer formand Ole W. Rasmussen ifølge Nordjyske.

Rasmussen tilføjer dog, at han ærgrer sig over, at man ikke foretog trænerrokaden inden sæsonstart.

”Men hvis der var noget, jeg gerne ville have lavet om, så skulle vi have skiftet træner med det samme, da det var besluttet. Altså inden efterårets start. Men det kunne ikke lade sig gøre.”

AC Horsens indtager i øjeblikket tiendepladsen i SAS Ligaen, hvor man har to point ned til nedrykningsstregen.Kommentér

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

*Top-menu
Menu