Наши партнеры

MenuACH præsenterer flot overskud

Dansk fodbold

SAS Ligaens absolutte bundhold, AC Horsens, kunne i dag præsentere klubbens årsregnskab fra 2008. Bundklubben har et flot overskud, og kan således mærke fremgang.

AC Horsens har i dag præsenteret årsrapporten fra 2008, hvor man kunne løfte sløret for et flot overskud på 5,1 millioner kroner efter skat. Klubbens bestyrelsesformand Ole W. Rasmussen er yderst tilfreds med regnskabet.

”Det er et meget tilfredsstillende resultat og vi har haft fremgang på en række vitale områder. Det gælder blandt andet for transfer-, entré- og sponsorindtægter, hvilket er en god trend. Der har været en nedgang i tv-pengene, men det giver sig selv med vores placering i efteråret,” fortæller bestyrelsesformand Ole W. Rasmussen til klubbens hjemmeside, og han fortsætter:

”Regnskab og placering hænger ikke altid sammen. Vi har fået de spillere, som vi ville have og vi har ikke til hensigt at puge penge sammen – vi har været villige til at bruge de nødvendige økonomiske midler. Vores gode økonomi betyder også, at vi kan give den hele armen for at komme op igen, hvis vi mod forventning skulle rykke ud af SAS Ligaen.”

Den særdeles omtalte finanskrise har også ramt klubben, men ikke i et så stort omfang, som man havde frygtet.

”Finanskrisen vil naturligvis ramme AC Horsens, men sandsynligvis ikke så meget som frygtet. Det vil blive svært at generere større sponsorindtægter i 2009, men vi håber på, at vi har held til at afsætte skyboksene, tribunenavnene og loungen, så vi kan få ekstraindtægter på den måde,” forklarer Ole W. Rasmussen.Kommentér

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

*Top-menu
Menu