Наши партнеры

MenuAC Milan byder på Adebayor

Engelsk fodbold

Arsenal-angriber Emmanuel Adebayor har tidligere afvist at skifte til AC Milan, men nu er italienerne kommet med et tilbud, der formodentlig må friste Arsenals manager, Arsene Wenger.

AC Milan har åbenbart ikke tænkt sig at opgive at få Adebayor til Italien. Ifølge den engelske avis, The Mirror, skulle AC Milan således være parate til at lægge ca. 170 mio. kroner for Adebayor og samtidig lade den tidligere Arsenal-spiller, Mathieu Flamini, vende tilbage til England.

Og netop Flamini gør handlen interessant for Arsene Wenger, der har brug for en defensiv midtbanespiller, og som ville byde Flamini velkommen tilbage til Arsenal. Flamini har haft en svær tid hos AC Milan, hvor han ofte kun fik spilletid, hvis andre spillere løb ind i skadesproblemer.

En eventuel handel med AC Milan afhænger dog af, at Arsenal ikke får held med at hente Felipe Melo fra Fiorentina. Englænderne har således budt på den brasilianske spiller, der imponerede ved den nyligt afholdte Confederations Cup. Tilsyneladende er Arsenal og Juventus med i opløbet for at hente Melo.Kommentér

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

*Top-menu
Menu