Наши партнеры

MenuAC Horsens tegner kontrakt med talent

Dansk fodbold

Klubben, der i den netop afsluttede sæson endte nederst i SAS Ligaen, er begyndt at ruste sig til tilværelsen i Viasat Divisionen. I dag meddelte AC Horsens, at de har tegnet kontrakt med ungdomsspilleren Nicklas Monberg Koutrup.

AC Horsens meddeler via sin hjemmeside, at de har tegnet en 3-årig kontrakt med Koutrup, der har været i klubben siden foråret 2006. Han har været anfører på U15-holdet i halvandet år, hvor han har udviklet lederegenskaber. Klubben omtaler ham som en aggressiv og kompromisløs midtstopper, som altid præsterer på et højt stabilt niveau.

Anders Madsen, der er ansvarlig for talentudviklingen i klubben, siger følgende til ACH’s hjemmeside:

”Nicklas Monberg Koutrup er meget træningsparat, seriøs og har en fantastisk tilgang til sin sport. Han har alle forudsætninger for at blive en rigtig god midtstopper, og han er endnu et bevis på, at talentudviklingen er godt på vej i AC Horsens. Han går i en af eliteklasserne, og det har betydet øget træningsmængde, hvilket har gavnet ham. Han er en god dreng, der med den rette blanding af ydmyghed og selvtillid er beviset på, hvad indstilling kan gøre.”

Selv siger Nicklas Monberg Koutrup om sin kontrakt med AC Horsens til klubbens hjemmeside:

”Jeg elsker at spille fodbold og er rigtig glad for, at AC Horsens har valgt at skrive kontrakt med mig. Der er rigtig mange gode mennesker omkring klubben, og vi har et godt sammenhold på U15, hvor vi er gode til at holde humøret højt, selv om vi ikke har vundet så meget.”Kommentér

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

*Top-menu
Menu