Наши партнеры

MenuAC Horsens-talent forlænger

Dansk fodbold

AC Horsens’ talentfulde midtbanespiller Janus Drachmann har i dag forlænget sin kontakt, så den løber frem til sommeren 2012.

I går debuterede han på det danske U21-landshold, men glæden er ikke ovre for den blot 19-årige midtbanespiller Janus Drachmann, der til dagligt spiller i AC Horsens. I dag skrev han nemlig under på en forlængelse af sin kontrakt, der nu vil løbe frem til 2012.

”Jeg har gode muligheder for spilletid i AC Horsens og det er vigtigt for mig, hvis jeg skal fortsætte min udvikling. Nu har jeg fået debut på U21-landsholdet og det kræver spilletid, hvis jeg skal fastholde min plads i landsholdsregi. Derudover er jeg selvfølgelig glad for at være i klubben og der er en god stemning i truppen,” siger hovedpersonen til AC Horsens hjemmeside.

”Vi har nu lavet endnu en lang kontrakt med en af vores unge spillere og det er vi selvfølgelig stolte over. Janus Drachmann har et stort potentiale og han er en spiller, som vi tror, kan udvikle sig til en vigtig brik på holdet. Han har både evnen og viljen til at arbejde med tingene og hans store gennembrud venter inden længe,” siger sportschef Jesper Hansen.Kommentér

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

*Top-menu
Menu