Наши партнеры

MenuAC Horsens skrotter angriber

Dansk fodbold

AC Horsens har valgt ikke at skrive kontrakt med Tassio Maia Dos Santos, som var på prøvetræning. Dermed er Dos Santos taget hjem til Brasilien.

Selvom Horsens’ to mand i front i starten af denne sæson, Rawez Lawan og Gilberto Macena, har skudt holdet op i toppen af SAS Ligaen, så leder Horsens stadig efter angriber, og klubben har i den seneste uge haft den brasilianske angriber, Tassio Maia Dos Santos, til prøvetræning.

Brasilianeren har dog ikke formået at spille sig til en kontrakt med ‘Den Gule Fare’, og han er dermed blevet sendt tilbage til Brasilien.

”Han har helt klart kvaliteter som angriber, men vi har valgt at sige nej tak. Han er afslutningsstærk og fysisk stærk, men han passer som type ikke ind i vores spillestil,” udtalte AC Horsens-træner, Kent Nielsen, på klubbens hjemmeside.

Sportschef i Horsens, Jesper Hansen, forsikrer også om, at klubben ikke går i panik selvom man ikke har fundet en angriber til at supplere de to, der er i front for tiden.

”Vi vil stadig gerne have endnu en angriber til klubben, men vi går ikke i panik. Vi har to rigtig gode angribere i Macena og Lawan, samt to angribere i Nick Christensen og Casper Johansen, der begge er inde i en rigtig god udvikling. Vi er meget fortrøstningsfulde,” lød svaret fra sportschefen.Kommentér

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

*Top-menu
Menu