Наши партнеры

MenuAC Horsens-reserve fritstillet

Dansk fodbold

AC Horsens’ reservemålmand, Lasse Sørensen, har i dag fået ophævet sin kontrakt med klubben, men han er at finde i klubben sæsonen ud. Han forlader således først holdet den 30. juni 2009.

AC Horsens blev for to år siden forstærket på målmandsposten i form af Lasse Sørensen, som kom til klubben fra Næstved. Han var udset som reserve for førstevalget Søren Jochumsen. Siden sin tiltræden har han ikke fået meget spilletid, og derfor ønsker han nu, at søge nye græsgange.

”Jeg savner at spille førsteholdsfodbold efter to år i AC Horsens, hvor Søren Jochumsen har været en stabil målmand. Det har været en svær beslutning og jeg har været meget i tvivl, for AC Horsens er en super klub, men fremover vil jeg gerne spille førsteholdsfodbold,” forklarer Lasse Sørensen til klubbens hjemmeside.

Sørensen har derfor fået ophævet sin kontrakt med klubben, så han stopper den 30. juni 2009 hos Den Gule Fare. Klubbens sportsdirektør, Jesper Hansen, er forståelig over for hans beslutning.

”Vi har haft en fin dialog med Lasse Sørensen omkring forløbet og jeg har fuld forståelse for hans beslutning. Han har været en fantastisk reservemålmand for AC Horsens og han har været meget loyal overfor klubben. Han er en fin fyr med begge ben på jorden og vi kan ikke sætte en finger på hverken træningsindsatsen eller hans kampe for AC Horsens. Jeg ønsker ham held og lykke fremover,” udtaler Jesper Hansen.Kommentér

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

*Top-menu
Menu