Наши партнеры

MenuAC Horsens-kantspiller forlader klubben

Dansk fodbold

Den norske kantspiller, Magne Sturød, som kom fra De Stribede fra Fyn, Odense Boldklub, i 2006, forlænger ikke kontrakten med AC Horsens, men skifter i stedet til det norske hold, Kongsvinger.

AC Horsens har valgt ikke at Magne Sturød muligheden for at sætte sin signatur på en forlængelse af kontrakten med ‘Den Gule Fare’, og tager i stedet til Norge og Kongsvinger, hvor han skal arbejde under Tom Nordlie, som tidligere har trænet Sturød, dengang han var i Sandefjord.

”Kongsvinger viste stor interesse for mig og jeg glæder mig til at begynde i klubben. Jeg kender Tom Nordlie fra Sandefjord, hvor vi arbejdede sammen i to år og han har tidligere været god til at bygge små klubber op. Vi skal spille 4-3-3 og jeg skal spille venstre midtbane,” fortæller Magne Sturød til AC Horsens’ hjemmeside.

Han har fået en 2-årig kontrakt, og tager dermed til Norge fra årsskiftet.

”Det er vel hverken gået som jeg eller klubben havde håbet på og sportsligt har det været en skuffelse. Der er dog ingen tvivl om, at AC Horsens er en god klub og jeg har været meget glad for det sociale aspekt,” slutter Sturød af.Kommentér

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

*Top-menu
Menu