Наши партнеры

MenuAC Horsens henter albansk forstærkning

Dansk fodbold

AC Horsens har skrevet kontrakt med den albanske forsvarer Blerim Rrustemi. Kontrakten med Rrustemi løber resten af året.

AC Horsens, der i øjeblikket indtager tredjepladsen i SAS Ligaen, har i dag hentet en ny forstærkning til truppen. Der er tale om den 24-årige Blerim Rrustemi, som er forsvarsspiller og kommer til Horsens fra Mönchengladbachs Regionalligahold. Rrustemis kontrakt løber resten af året.

”Vi har tilknyttet Blerim Rrustemi frem til nytår, så han får mulighed for at bevise sit niveau. Han er blevet anbefalet af en af vores gode kontakter, som også stod for formidlingen af Charles Akonnor og Besart Berisha,” sagde sportschef Jesper Hansen til klubbens hjemmeside.

Cheftræner Kent Nielsen er positiv over tilknytningen af Rrustemi, der er noteret for flere landskampe for Albanien.

”Han har fået et halvt år til at bevise sit værd og jeg vil blive positivt overrasket, hvis han blander sig i startopstillingen på den korte bane. Han har endnu et par ting, som han skal blive bedre til. Han skal blandt andet vænne sig til vores spillestil, som er noget anderledes end spillestilen for regionalligaen,” sagde Nielsen.

Rrustemi kan både spille i midterforsvaret og på den defensive midtbane. Han har tidligere spillet i klubber i både Uruguay, Brasilien og Canada.Kommentér

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

*Top-menu
Menu