Наши партнеры

MenuAC Horsens forlænger med forsvarsspiller

Dansk fodbold

AC Horsens har forlænget kontrakten med deres unge forsvarsspiller Kenneth Emil Petersen, så den løber frem til 2011.

AC Horsens har vist deres store interesse for deres unge forsvarsspiller, så de har besluttet sig, at forlænge hans kontrakt med klubben frem til sommeren 2011.

“Kenneth Emil Petersen er inde i en rigtig god udvikling, han er ung og har et stort potentiale. Forlængelsen er vigtig i forhold til vores strategi om at sikre vores gode unge spillere. Han er stadig forholdsvis ny i SAS Liga-regi, men spiller med stor autoritet,” sagde sportschef Jesper Hansen til klubbens hjemmeside.

“Kenneth Emil Petersen har været i klubben i godt et år og han har gjort store fremskridt. Han har markeret sig stærkt i efteråret og han har virkelig grebet chancen. Han er en aggressivt spillende midtstopper, som er dygtig til at forsvare, rolig på bolden og forudseende. Jeg ser ham som en af de mest lovende på pladsen herhjemme, men vi har forhåbentlig ikke set det bedste af ham endnu. Det lover godt for fremtiden, at vi har forlænget med ham og jeg er meget tilfreds,” udtalte Kent Nielsen.

Emil Petersen selv er beæret over de flotte ord som han har fået fra klubben og glæder sig over forlængelsen. Han glæder sig til den spændende fremtid og tror på, at klubben går en stor fremtid i møde.Kommentér

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

*Top-menu
Menu