Наши партнеры

MenuAC Horsens dropper TV-interviews

Dansk fodbold

AC Horsens’ Kenneth Emil Petersen fik i går uddelt karantæne, efter at ytre sin utilfredshed med dommer Lars Christoffersen på åben skærm. Efter denne episode har klubben valgt, at man ikke vil give interviews efter opgør.

AC Horsens-spilleren Kenneth Emil Petersen langede ud efter dommer Lars Christoffersen i et TV-interview, der rullede over skærmen kort efter slutfløjt i mandagskampen mod Brøndby. I går fik Petersen en spilledags karantæne som straf. Dette har fået klubben til at droppe at give TV-interviews efter deres kampe.

”Det bliver den direkte konsekvens. Fra næste sæson er vi forpligtiget til at give interview, men indtil da er det slut,” udtaler cheftræner Kent Nielsen til Horsens Folkeblad.

”Vi klager ikke over DBU’s beslutning. Kenneth Emil Petersen må stå til regnskab for sine ord, men det er tåbeligt, at sagen i det hele taget opstår. Det måtte gå galt på et tidspunkt, når superligaspillerne lige efter slutfløjtet får stukket en mikrofon op i hovedet, mens adrenalinen stadig pumper rundt,” siger Kent Nielsen.Kommentér

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

*Top-menu
Menu