Наши партнеры

MenuAC Horsens-anfører takker af

Dansk fodbold

AC Horsens-anføreren, Mads Rieper, kunne i dag fortælle, at han lægger støvlerne på hylden til sommer, hvor han til denne tid vil stå noteret for 14 sæsoner med divisionsfodbold.

AC Horsens’ anfører, Mads Rieper, offentliggjorde i dag sin beslutning om, at han stopper som professionel fodboldspiller, når den igangværende sæson er færdigspillet.

”Jeg bliver jo 36 år til sommer og selv om det er gået godt de sidste par sæsoner, så kan jeg godt mærke, at jeg er blevet lidt ældre. Men jeg glæder mig til at spille frem til sommer, for vi er midt i en kolossal vigtig sæson og det bliver en kæmpe udfordring for AC Horsens,” fortæller Rieper til klubbens hjemmeside.

”Der er ingen tvivl om, at jeg vil komme til at savne det gode kammeratskab i klubben, men omvendt bliver det et stort plus med mere tid til familien i weekenderne.”

”Mads Rieper har om nogen været en lederskikkelse både på og udenfor banen i AC Horsens, og han har altid sat klubben over sig selv. Jeg ærgrer mig over, at vi må tage afsked med vores mangeårige anfører, men jeg har selvfølgelig også fuld forståelse for hans situation,” udtaler sportschef Jesper Hansen.

Rieper står i skrivende stund noteret for 249 SAS Liga-kampe, som han har opnået i AGF og AC Horsens.Kommentér

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

*Top-menu
Menu