Наши партнеры

MenuAalborg Stadion skifter navn

Dansk fodbold

Koncernen bag AaB har fået tilladelse af kommunen til at sælge navnet på klubbens stadion, således at stadionet fremover hedder Energi Nord Arena.

AaB kunne i dag på et pressmøde offentliggøre, at de har solgt navnet Aalborg Station, således at stadionet nu hedder Energi Nord Arena.

Aalborg Stadion ejes af Aalborg Kommune, og AaB-koncernen, der er lejer, har skudt penge i at ombygge stadionanlægget.

AaB har gennem længere tid forsøgt, at få tilladelse fra kommunen, til at sælge navnet, hvilket nu er lykkedes.

”Vi føler selv, at vi har fået en attraktiv aftale på plads, og vi er glade for, at det er én af vores i forvejen gode sponsorer, Energi Nord A/S, der har valgt at udvide sit sponsorat i AaB markant,” sagde Per Søndergaard.

”Vi glæder os over, at det er lokal virksomhed med stor tilknytning til Nordjylland, der nu skal bære navnet på vores hjemmebane, og vi vil naturligvis gøre alt for at leve op til tilliden,” sluttede Per Søndergaard.

Bestyrelsesformanden for Energi Nord, Carsten Hørbye Jacobsen, viser ligeledes stor tilfredshed med at udvide samarbejdet.

”Hos Energi Nord er vi glade for at kunne forstærke samarbejdet med AaB Fodbold igennem navnesponsoratet på Energi Nord Arena,” sagde bestyrelsesformanden for Energi Nord, Carsten Hørbye Jacobsen.

”Det er vigtigt for os, at vi samarbejder med et stærkt brand, der har et godt image. Vi ser enorme muligheder i den nye aftale med AaB,” sagde Carsten Hørbye Jacobsen.

Det første officielle på Energi Nord Arena bliver fløjtet i gang i aften, hvor U/21-kvalifikationskampen mellem Danmark og Slovenien bliver spillet, mens AaB-mandskabet vil komme i aktion på den ”nye” hjemmebane, når FC Midtjylland kommer på besøg til topbrag søndag eftermiddag.

Aftalen mellem parterne gælder foreløbigt indtil den 31. december 2011.Kommentér

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

*Top-menu
Menu