Наши партнеры

MenuAaB’s stjerne nu også anfører

Dansk fodbold

Når SAS Liga-klubbernes spillere igen løber på de vandede baner, skal ethvert hold have en anfører. Da Danny Califf forlod AaB til fordel for FC Midtjylland, måtte en anden spiller derfor udpeges som anfører. Det er nu gjort, og Thomas Augustinussen er manden, der skal bære bindet for AaB i den kommende sæson.

Som en del af et større arrangement underskrev AaB midtbanespiller, Thomas Augustinussen, en forlængende kontrakt med AaB. Som følge af Danny Califfs afgang er han nu også blevet tilegnet klubbens anførerbind. Det er AaB’s nye træner, Bruce Rioch, som har taget valget.

”Thomas er en erfaren spiller, han har været i klubben i lang tid, og det er tydeligt, at han er respekteret af sine holdkammerater. Han har en god personlighed, og han og jeg arbejder allerede godt sammen, så han var på alle måder et helt naturligt valg som anfører,” fortæller Bruce Rioch til AaB’s hjemmeside.

Selv fortæller den 27-årige hovedperson følgende:

”Jeg er utroligt glad og stolt over at blive anfører. Det er en kæmpe ære, og det er stort for mig at få det ansvar. Jeg har spillet her i mange sæsoner og føler også, jeg er klar til at påtage mig den rolle.”

AaB’s nye kaptajn har spillet 232 kampe for sin nuværende klub.Kommentér

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

*Top-menu
Menu