Наши партнеры

MenuAaBs modstander svækket før UEFA Cup-opgør

UEFA Cup

Sampdorias angrebsstjerne, Antonio Cassano, har pådraget sig en lårskade, der højst sandsynligt vil holde ham ude i en måned.

Der er kun mindre end to uger til, at AaB skal møde italienske Sampdoria i UEFA Cuppen. I dag meldte italienerne således ud, at holdets stjerneangriber Antonio Cassano, der er lejet hos de spanske mestre, Real Madrid, har pådraget sig en skade.

Da Cassano kom til hjemlandet var han overhovedet ikke i form, derfor havde han været igennem et stramt træningsprogram, inden han fik sin debut for klubben i en træningskamp mod det schweiziske hold Bellinzona. I denne kamp nåede han kun at spille 44 minutter, før en skade i højre lår gjorde, at han måtte forlade banen.

Hvor slem skaden er vides endnu ikke, derfor skal Cassano de nærmeste dage igennem en række undersøgelser. Der kan gå helt op til en måned før italieneren atter kan spille.

Den 20. september tørner AaB sammen mod Sampdoria i Italien, hvorefter returkampen spilles den 4. oktober i Aalborg. Den samlede vinder af de to opgør, kvalificerer sig til UEFA Cup-gruppespillet.Kommentér

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

*Top-menu
Menu