Наши партнеры

MenuAaB’s hovedsponsor forlænger

Dansk fodbold

AaB offentliggjorde her til aften, at man har underskrevet en kontraktforlængelse med klubbens hovedsponsor Spar Nord Bank, så parternes samarbejde nu løber frem til 2013.

AaB er i samråd med hovedsponsoren Spar Nord Bank blevet enige om en forlængelse af deres samarbejde, så det løber frem til 2013. Partnernes tidligere aftale udløb først om halvandet år, og eftersom den nye aftale er den største i ålborgensernes historie, så er sportsdirektør Lynge Jakobsen yderst tilfreds.

”Her to dage før forårssæsonen indledes, er det fantastisk, at en ny og længerevarende aftale med Spar Nord er faldet på plads. For AaB har samarbejdet været værdifuldt, og for os betyder det meget, at det er en traditionsrig og lokal virksomhed med landsdækkende ambitioner, der er vores hovedsponsor. AaB og Spar Nord klæder hinanden,” siger sportsdirektøren til klubbens hjemmeside.

”Den nye aftale betyder selvfølgelig også, at der er ro omkring hovedsponsoratet, som man både af økonomiske og af imagemæssige hensyn ønsker at have på plads hele tiden.”Kommentér

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

*Top-menu
Menu