Наши партнеры

MenuAaB’erne efter City-kamp: Skuffede trods storspil

UEFA Cup

AaB måtte i går trække det korteste strå og forlade UEFA Cuppen, da de mod Manchester City tabte i straffesparkskonkurrence.

AaB’s videre færd i UEFA Cuppen blev i går stoppet af Manchester City i returkampen i UEFA Cuppens ottendedelsfinale, som blev spillet i Aalborg. Måltavlen viste 2-0 til AaB, da dommeren fløjtede af, hvilket betød, at holdene skulle ud i forlænget spilletid, da City ligeledes havde vundet 2-0 i Manchester.

Der blev ikke scoret i den forlængede spilletid, og derfor skulle kampen afgøres ved hjælp af straffesparkskonkurrence. AaB manglede desværre skarpheden, og City kunne derved juble over avancement i turneringen.

AaB’s sportsdirektør Lynge Jakobsen:

”Vi lavede en megapræstation og har City helt nede i sækken. Og så er det rent uheld, at vi taber i straffesparkskonkurrencen. Drengene lavede en kanonpræstation, og vi spillede kampen perfekt,” fortalte Lynge Jakobsen til Nordjyske.

AaB’s cheftræner Magnus Pehrsson:

”Vi fortjente at gå videre samlet. Det var jævnbyrdigt derovre, og vi var bedst i dag. Så jeg er skuffet. Jeg troede på, at vi skulle vinde, da vi nåede til straffespark. Vi havde energien og tilskuerne med os,” sagde Pehrsson efter kampen ifølge DR Sporten.

AaB’s anfører Thomas Augustinussen blev skurken, da han brændte et af straffesparkene. Han var tydeligvis trist over udfaldet af kampen.

”Jeg er virkelig ked af det. Jeg havde besluttet mig for at sparke hårdt til venstre, men den gik ikke. Vi spillede en fantastisk kamp. Opgaven var så kæmpestor, og så er vi så tæt på. Det er helt vildt skuffende,” fortalte Augustinussen til Ekstra Bladet.Kommentér

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

*Top-menu
Menu