Наши партнеры

MenuAaB’er får landsholdscomeback

Dansk fodbold

AaB’s rutinerede målmand, Karim Zaza, er atter kommet igennem nåleøjet til målmandsposten på Marokkos landshold. Dermed kan han få sin tredje landskamp, når de møder Mauritanien.

AaB’s keeper Karim Zaza skal efterhånden tænke en række år tilbage, når han skal finde sin sidste optræden på det marokkanske landshold. Zazas seneste Champions League-præstation for AaB, har sandsynligvis været skyld i, at han er blevet udtaget til landskampen mod Mauritanien 12. oktober.

”Selvfølgelig er jeg da glad for at blive udtaget. Det er jo en del år siden jeg var med sidst. Nu tager jeg derned, og så må vi jo se, om det er meningen, at jeg skal spille eller ej, for som tingene er lige nu, ved jeg ikke, om det er planen,” siger Zaza til klubbens hjemmeside.

”Jeg er slet ikke i tvivl om, at det er fordi, de har set Celtic-kampen, og så har besluttet sig for at se nærmere på, hvad jeg kan. Jeg tager det som en oplevelse. Træneren taler kun fransk, og det gør jeg ikke, så det skal der nok komme noget sjov ud af.”

Hvis Zaza skal vogte målet den 12. oktober mod Mauritanien, bliver han noteret for sin tredje landsholdskamp.Kommentér

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

*Top-menu
Menu