Наши партнеры

MenuAaB videre uden problemer

Champions League

Her til aften spillede AaB returopgør med FK Modrica, der allerede efter den første kamp på Energi Nord Arena var bagefter med fem mål. Kampen i Bosnien bød på en sikker 2-1-sejr til Aalborgenserne, der dermed skal kæmpe med litauiske Kaunas om en plads i Champions League.

Efter en 5-0-sejr i Aalborg var de fleste nordjyder ikke i tvivl om, at AaB allerede var videre i kvalifikationen til den mest prestigefyldte klubturnering i hele verden. Det eneste der krævedes af de danske mestre, var en nogenlunde hæderlig indsats i Bosnien, hvor returopgøret mod FK Modrica blev udspillet.

Bruce Rioch tog dog ingen chancer og stillede i absolut stærkeste opstilling mod det bosniske hold, hvilket allerede kastede et godt resultat af sig efter blot 11 minutter, hvor brasilianske Caca faldt lidt uden for feltet, hvorefter Anders Due smed et frispark i mål. Herefter dominerede danskerne kampen. De 800 tilskuere morede sig dog ikke mere end allerhøjst nødvendigt.

Efter 62 minutter kom der dog lidt mere sjov på banen, da endnu en dansk scoring faldt. Igen var det Anders Due der stod bag et af målene, dog i rollen som oplægger. Et veldrejet hjørnespark stødte sammen med Kasper Risgaard der sørgede for 2-0-målet.

Mladen Bojic fik reduceret, hvilket dog ingen betydning havde. Hermed er AaB klar til to spændende kampe mod Kaunas, der på sensationel vis slog Glasgow Rangers ud.Kommentér

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

*Top-menu
Menu