Наши партнеры

MenuAaB udnævner ny anfører

Dansk fodbold

Svenske Andreas Johansson er blevet udnævnt til ny anfører i AaB. Han overtager anførerbindet fra Thomas Augustinussen, der er skiftet til Red Bull Salzburg.

Thomas Augustinussen, der ellers var anfører i AaB, har forladt klubben. Derfor skulle der udnævnes en ny anfører, og det er nu sket.

Træner Magnus Perhsson har valgt den svenske offensive midtbanespiller, Andreas Johansson, til at overtage anførerbindet.

”Vi har dels valgt Andreas, fordi han er en meget respekteret spiller i truppen, som spiller stort set alle kampe og sjældent er skadet. Vigtigst af alt er dog hans store erfaring, og det store ansvar han tager i kampene. Andreas er måske ikke den der råber mest på banen, men han går altid forrest med sit spil og sit engagement,” siger Magnus Pehrsson til klubbens hjemmeside.

Andreas Johansson ser frem til at bære anførerbindet i denne sæson.

”Jeg er utroligt glad for at blive den nye anfører, og jeg føler mig vældig stolt over at skulle stå i spidsen for det her hold. Jeg glæder mig virkeligt til at komme i gang med sæsonen, hvor jeg håber, vi kan gøre det godt og få en god start,” siger svenskeren og fortsætter:

”Jeg er jo nok en ledertype normalt, og det er en naturlig del af mit spil, at tage ansvar i kampene. Der findes andre på holdet, der råber mere end jeg, men jeg føler bestemt alligevel, jeg er godt klædt på til opgaven.”Kommentér

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

*Top-menu
Menu