Наши партнеры

MenuAaB-spiller var tæt på stop

Dansk fodbold

I Nordjylland render Kasper Risgård rundt med masser af spilletid i benene. Sådan så tingene ikke ud for bare tre år siden, hvor han overvejede at stoppe med fodbolden, fordi han ikke kunne spille sig på AaB’s SAS liga-hold.

Kasper Risgård har oplevede en masse succes med AaB den seneste tid, men også personligt succes har der været meget af. Sidste år deltog han på turen med ligalandsholdet, ligesom han vandt guld med AaB. Siden er det blevet til flere optrædener i Champions League og UEFA Cuppen, og det eneste, der mangler for et fuldendt CV, er en A-landskamp.

Sådan så tingene bestemt ikke ud for blot tre år siden, hvor det var meget tæt på, Kasper Risgård lagde støvlerne på hylden. Den daværende AaB-træner Erik Hamrén havde ikke den store tro til Kasper Risgård. Hamrén tvivlede på, at han nogensinde ville komme til at spille fodbold på SAS Liga-niveau, hvilket fik den unge ålborgenser til at overveje fremtiden.

”I fodbold er der ingen vej udenom. Det er hårdt arbejde, og det gælder om at præstere ved hver eneste træning. Jeg kom op som ung spiller, og konkurrence var hård. Derfor var det også vigtigt at være tålmodig,” siger Risgård til Ekstra Bladet.

”Jeg har hele tiden vidst, at vil man spille fodbold på det her niveau, så bliver man nødt til at kæmpe for det.”

Den centrale midtbanespiller har en stor betydning for AaB, trods han i den seneste tid har været meget skadesplaget. De mange nedture har i sidste ende gjort Kasper Risgård mentalt stærkere, hvilket kommer hovedpersonen selv til gode.Kommentér

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

*Top-menu
Menu