Наши партнеры

MenuAaB-spiller genoptager forhandlinger

Dansk fodbold

Det viser sig, at Kasper Risgård og AaB genoptager kontraktforhandlingerne. Det så dog meget sort ud i december måned, da begge parter smækkede med dørene i pressen.

Midtbanespilleren Kasper Risgård er alligevel ikke tabt for de nordjyske mestre. Der var et decideret skænderi i gang i pressen mellem AaB’s sportsdirektør Lynge Jakobsen og Kasper Risgård.

Men nu er der oprettet ro mellem parterne, og der er ikke andet end positive vibrationer mellem dem.

“Jeg kan bekræfte, at kontakten omkring kontrakt-forhandlingerne med Kasper Risgård er genoptaget,” siger Lynge Jakobsen kort og klart.

Kasper Risgard selv virker glad for genoptagelsen.

“Jeg har ikke opgivet at få forlænget min kontrakt. Det bliver mellem Lynge og mig, hvad vi snakker om, men generelt kan jeg sige, at jeg er glad og stolt over at spille i AaB. Det er en fantastisk klub at være i,” udtaler han ifølge sporten.dk.

De glade bemærkninger antyder fælles vilje til at beholde Risgård i klubben. Begge parter var dog i den helt anden grøft, da de gik hver til sit.

Risgård talte åbent om, hvordan han følte sig uretfærdigt behandlet og, at han ikke var blevet tilbudt en ordentlig kontrakt fra AaB. Lynge Jakobsen reagerede ligeledes:

“Vi har tilbudt Risgård over én million om året. Det er en fordobling af hans nuværende løn samt en bonus-aftale, som virkelig sparker røv. Når jeg så kan høre, han føler sig taget ved næsen, bliver jeg vred,” sagde den normalt så besindige sportsdirektør til nordjyske.dk.

Men bruddet mellem AaB og den 26-årige midtbanespiller er hermed aflyst, og der venter flere overraskelser til AaB’s trofaste fanskare – Jakobsen er nemlig på trapperne med nye forstærkninger.

“Vi forhandler med to spillere udefra,” fortæller han.

Det menes at vides, at sportsdirektøren snakker om en forsvarer og en angriber.

Ifølge den svenske avis Expressen, så er AaB ude efter forsvareren Kalle Svensson fra Caen, men det afviser Lynge Jakobsen og understreger, at man hverken har kontakt til Svensson eller hans agent.

Der er indtil videre ingen afklaring med nøglespillerene Karim Zaza, Kasper Bøgelund, Steve Olfers, Siyabonga Nomvethe og Martin Pedersen, hvis kontrakt alle udløber til sommer – ligesom Kasper Risgård.Kommentér

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

*Top-menu
Menu