Наши партнеры

MenuAaB skabte sensationelt uafgjort med drømmemål

Champions League

Det var den danske nations aften, da AaB og Villarreal onsdag den 5. november, stødte sammen i Champions League. Anders Due nåede ti minutter før tid, at sikre danskerne turneringens andet point med et af historiens bedre mål.

Indtil videre er Champions League-turneringen ikke gået så dårligt, som den kunne have gået, for danske AaB. Præstationerne i den danske liga er ikke prangende, men det europæiske ser ud til at fungere fint.

Dog var det alligevel dagens udehold, Villarreal, der nettede kort før første halvlegs pause. Et godt træk af Pires, derefter en frispilning, og derefter en scoring af hurtige Rossi.

Efter pausen skulle AaB dog komme igen, da Jeppe Curth viste, hvorfor han skal medregnes som en spiller, der kan lidt mere udover den danske SAS Liga. Brasilianske Caca stod for et smart oplæg med hælen, før Curth sluttede opspillet af.

Der skulle gå lang tid før næste scoring faldt, og det lignede derfor en uafgjort. Derfor var det dog også lidt an dukkert, da Franco et kvarter før tid scorede. Flot, flot spil mellem Llorente og Franco gav scoringen.

Dog nåede AaB altså alligevel at hente turneringens andet point. Anders Due sparkede et drømmeagtigt frispark, der ramte lige i højre hjørne. Derfor har AaB nu to point, og ligger a point med Celtic i puljen.Kommentér

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

*Top-menu
Menu